Buro 86 bouwde een minimalistische website voor Renovera. Voor renovaties en bouwprojecten van a tot z in Scandinavische stijl, moet je bij Johan Baeten zijn.

Een minimalistische website? Dan hebben we het over een strak design, zwart & witte kleuren en Sans Serif fonts. Dit sluit perfect aan bij het karakter van Renovera. Renovera specialiseert zich sinds 2015 in renovatie en ontwikkeling van vastgoed in Scandinavische woonstijl. Scandinavisch wonen is de laatste jaren helemaal hip en trendy. De Nordic Living woontrend wordt gekenmerkt door eenvoud, minimalisme, functionaliteit en vooral het gebruik van houten materialen en lichte tinten. Renovera, Zweeds voor ‘renoveren’, speelt als projectontwikkelaar in op deze woontrend. Renovera staat klaar voor al uw renovatie en nieuwbouwprojecten in Scandinavische stijl. Benieuwd naar wat Buro 86 ontwikkelde voor Renovera?

Buro 86 webdesign is gespecialiseerd in corporate WordPress-websites, webshops en e-mailmarketing. Onze belangrijkste online diensten bestaan uit het bouwen van websites en opstellen van e-mailmarketing campagnes voor onze klanten. Ook voor andere online services zoals domeinnaamregistraties, webhosting, SEO/SEA (adverteren) marketing, kan u bij ons terecht. Heeft u reeds een website en wenst u deze door ons te laten onderhouden of aanpassen? Geen probleem, dat kunnen wij ook!

[templatera id=”539″]