Deze foto toont hoe de WP staging plugin uw live website kloont naar een staging website, zodat u probleem de nieuwe website kunt opzetten terwijl de bestaande nog live staat.

Is een staging (testomgeving) website interessant?

Als professional verwacht u een top website. Niet gewoon goed, maar uitmuntend. En dat betekent ook: sneller en veiliger. Daar past een staging website perfect in het plaatje om feilloos van een bestaande website over te gaan naar een gloednieuwe website. Nieuwsgierig? Ontdek snel uw voordelen bij een staging website.

Wat is een staging website?

Een staging website is een kopie van uw originele website. Deze kopie biedt de mogelijkheid om vanalles te veranderen aan uw website en deze in testmodus te bekijken, terwijl niemand anders deze kopie kan bekijken, enkel uzelf. Pas wanneer de kopie piekfijn op orde staat, vervangt Buro 86 de bestaande website door uw nieuw webdesign. En uw bezoekers ontvangen bovendien geen enkele hinder tijdens deze testfase.

Waarom een testomgeving voor uw nieuwe website?

  • Uw website een andere look & feel geven en in een veilige omgeving testen, zonder dat iemand anders meekijkt.
  • U experimenteert volop met een nieuw thema, nieuwe plug-in of webshop applicatie, zonder dat er iets fout kan gaan. Dat deze staging website de laadsnelheid zou vertragen oefent bijvoorbeeld geen enkele invloed uit op uw live website.
  • U bepaalt zelf wanneer de nieuwe website live verschijnt.
  • U kunt tijdens de testfase een aantal klanten vragen wat ze van de vernieuwde website vinden. Mist er nog iets? Staat alles wel op de juiste plaats? Klopt de website wel? Vaak geven klanten nog belangrijke feedback, zodat u de klantbeleving kunt verbeteren nog vooraleer alles definitief op punt staat.
  • Uw bezoekers ondervinden geen enkele hinder van de overgang van de oude naar de vernieuwde website.

Staging website: iets voor u?

Vandaag staat een website best niet te vaak “stil”. Regelmatig een bericht posten, uw website optimaliseren of de laadsnelheid verbeteren: het zorgt altijd voor meer tevreden klanten. Een staging website is dus voor u geschikt als:

  • u de website grondig wilt aanpakken.
  • u het volledige koopproces van uw webshop veilig wilt doorlopen en testen.

Waarom een WordPress staging website?

WordPress is altijd gebruiksvriendelijk. Het is trouwens nooit anders geweest. De kracht van dit Content Management Systeem (CMS) ligt in haar eenvoud. Dus bij een staging website gebruikt u bijvoorbeeld hetzelfde dashboard om toegang te krijgen als tot uw live website.  Daarnaast biedt WordPress webdesign nieuwe updates, functionaliteiten en plug-ins. Zo blijft uw website veiliger en sneller dan ooit.

We garanderen uw supersnelle, veilige staging website.

Met de staging website bent u altijd gerust: alle berichten, foto’s of video’s op uw oude website gaan niet zomaar verloren. Want doorheen de jaren heeft u misschien sterke artikels geschreven en gepubliceerd die u op de vernieuwde website wilt overnemen. Wel, daar kunt u Buro 86 voor 100% in vertrouwen. Uw bestaande content krijgt de plaats die u wenst, maar dan in een volledig nieuw webdesign. En bovendien: altijd garanderen we dat ook op uw tablet of smartphone de site even makkelijk en toegankelijk is als via de desktop.

Buro 86 webdesign is gespecialiseerd in corporate WordPress-websites, webshops en e-mailmarketing. Onze belangrijkste online diensten en portfolio bestaan uit het bouwen van websites en opstellen van e-mailmarketing campagnes voor onze klanten. Ook voor andere online services zoals domeinnaamregistraties, webhosting, SEO/SEA (adverteren) marketing, kan u bij ons terecht. Heeft u reeds een website en wenst u deze door ons te laten onderhouden of aanpassen? Geen probleem, dat kunnen wij ook!

 

Opmerkingen of vragen over dit artikel? Mail naar info@buro86.be

Schrijf je in op onze 3-maandelijkse e-letter
Schrijf je in op onze 3-maandelijkse e-letter